Wie is Aukje

“Leraren openen de deur,
maar je moet zelf binnengaan”


Ik breng individuen en teams in contact met hun kwaliteiten en talent. Geef ruimte voor het (opnieuw) ontdekken en vormgeven van de eigenheid als mens en als professional. Daardoor krijg je nieuwe inspiratie om goed te functioneren, werk je met betrokkenheid, bezieling en plezier en past instrumenten toe die bij jou passen.

Beroepsmatig heb ik me ontwikkeld van secretaresse, bedrijfsmaatschappelijk werker, docente op een HBO-opleiding tot dynamisch coach, supervisor en trainer. Klik hier voor mijn CV. Mijn eigen bewogen ontwikkelingsproces heeft me gebracht waar ik nu ben, met als voornaamste kernkwaliteiten helderheid, humor en warmte.


Mijn aanpak is creatief, krachtig, persoonlijk en uitdagend. Ik gebruik actieve, creatieve en prikkelende methodes (zie onder Provocatief coachen en methodes). Ik vind het leuk anderen te laten delen in mijn kennis en kunde en geef daarom regelmatig workshops.

Mijn deskundigheid wordt gewaarborgd door mijn registratie als coach en leersupervisor bij de LVSC. Ook ben ik geregistreerd als coach en supervisor bij Coaches voor Medici (NHG). Als supervisor geaccrediteerd door de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling, Nederlandse Vereniging van Speltherapeuten en Stichting Register Vaktherapeutische beroepen.
Daarnaast ben ik erkend als Registertherapeut BCZ praktijkcode AGB 90050949; zorgverlenerscode AGB 90042145; RBCZ licentienr. 103091R). Ik ben lid van de Vereniging van Integraal Therapeuten (licentienr. 195.07.A; KvK 30648140) en val onder het tuchtrecht TCZ. Verder sta ik ingeschreven in het register van de gespecialiseerde geschilleninstantie voor de Complementaire en Alternatieve Zorg (nr. 11419). Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (gedeeltelijk) de kosten van een therapeutisch gesprek wanneer je aanvullend verzekerd bent.